Sidst opdateret: 3 feb 2015

NINETEEN FREQUENCY                 Vejl. Pris: 3995,-
Års raffinement af vores førende teknologier gør Frequency til et verdensførende design. Vores pasform-centrerede filosofi har produceret en dragt med et enestående panel layout og unikke materialer, der giver os mulighed for stadig at levere klassens førende våddragt.

 

Stort Billede: Herre | Dame

Størrelses Skema

Wingspan System

Vores nye Wingspan System er et total nyt og revolutionerende torso mønster som giver maksimal mobilitet og flexibilitet. Systemet er opbygget omkring det 1,5 mm high-stretch bag panel som går hele vejen ned til fæstningspunbktet af den store og kraftfulde latissimus dorsi muskel, nederst på ryggen. Sammen med en komplet sømløs skulder konstruktion, får du ekstraordinær flexibilitet og bevægelsesfrihed

EasyOff Ben

Med vores nye Uncollar halstætning vil stramme og ukomfortable halstætninger være en saga blot. Med dens ultra tynde, dobbelt sidet konstruktion, vil du helt glemme at dragten har en halstætning.

Uncollar

Med vores nye Uncollar halstætning vil stramme og ukomfortable halstætninger være en saga blot. Med dens ultra tynde, dobbelt sidet konstruktion, vil du helt glemme at dragten har en halstætning.

DualSeal Lynlås

Vores unikke lynlås design, har en ekstra tætning inderst mod kroppen, for at reducere vand indtrængning yderligere

Intern Ejer ID label

Mist ikke din våddragt!
Alle Nineteen’s våddragter
kommer med et skjult navneskilt hvorpå du kan skrive dit navn.

PT Opdrifts Panel

PT opdrifts panelet bruger 5mm neopren hvor det behøves mest, rundt om hofterne. Dette er med til at løfte hofterne i vandet, således at din krop ligger i den mest kraftfulde og hydrodynamiske position.

SpeedCut Benåbning

Vores brug af et specielt 3mm neopren panel i det nedre ben tillader et easy-on / easy-off fit og hurtige skfte tider. Frequency er ikke bare hurtig i vandet, men også på land.

ElleSystem

Et cut og en pasform specielt for kvinder. Nineteen var de første der gjorde det, og vi fortsætter med at bruge det i alle vores kvinde dragter.

KungFu Armgrip

Disse unikke silicone bånd på hvert håndled minimere vand indtrængning på dette kritiske sted. Således kan du lave et hurtigt isæt med hånden og fange vandet optimalt.

5 Års Garanti

Kvalitet har haft vores højeste prioritet siden dag et. Vi står bag vores dragter med en hidtil uset garanti på 5 år, den længste i triathlon verdenen.

[Home] [Nyheder] [Pipeline] [Frequency] [Rouge] [Rouge SS] [Tilbud] [Udlejning] [Tilbehør] [User Guide] [Kontakt]

© 2015 Nineteen Wetsuits Danmark.